Ana Sayfa / Haberler / Şile İlçe Milli Eğitim Müdürü sayın Mustafa ÖZEN'i makamında ziyaret ettik.

Şile İlçe Milli Eğitim Müdürü sayın Mustafa ÖZEN'i makamında ziyaret ettik.

Vakıf Başkanımız sayın Mehmet Ali BALDANER ve yetkililerimiz, Şile İlçe Milli Eğitim Müdürü sayın Mustafa ÖZEN'i makamında ziyaret etti.

Göreve geldiği günden bugüne Şile İlçe Milli Eğitim Müdürü sayın Mustafa ÖZEN'in yaptığı başarılı çalışmaları yakından takip ettiklerini dile getiren Baldaner Vakfı yetkilileri, vakfın amacı ve kurulduğu günden bugüne kadar yaptıkları hakkında sayın Mustafa ÖZEN'e bilgi verdiler.

Görüşmede Şile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Baldaner Vakfı'nın birlikte çalışarak, ihtiyaç sahibi yeni yetim çocuklarımız için neler yapabilecekleri hakkında fikir alışverişine bulunuldu.

Ziyaretimizde, vakfımıza destek amacıyla, Şile Ağva Civar Köyleri Derneği ''ŞADAR'' başkanı sayın Rahmi ÇAKAR'da bulundu.