Haberler

Ana Sayfa / Haberler / ''Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor Projesi''ne Destek Veriyoruz.

''Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor Projesi''ne Destek Veriyoruz.

Baldaner Vakfı, ''Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor Projesi'' kapsamında, Şile Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile ortaklaşa bir çalışma gerçekleştirdi.

Proje kapsamında Şile'deki ilköğretim okullarında eğitim gören öğrenciler için sürpriz doğumgünü partileri düzenlendi.

Etkinliklere Şile Belediye Başkanı sayın Mimar Can TABAKOĞLU ve eşi Zeynep TABAKOĞLU, proje sorumlusu teknik lisesi öğrencileri ve lise müdürü sayın Seyfullah KİRTAY, ilköğretim okulu müdürü sayın Yüksel URUN, müdür yardımcıları, Baldaner Vakfı başkanı sayın Mehmet Ali BALDANER'in eşi sayın Seda BALDANER, vakıf yetkilileri, projede görev alan değerli öğretmenlerimiz ile velilerimiz katıldılar.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan vakıf başkanı Mehmet Ali BALDANER, '' Çocuklarımızı mutlu etmek amaçlı hazırlanan bu tür güzel etkinliklerde yer almak bizi onurlandırıyor. Projeyi hayata geçiren ve destekleyen diğer kurum ve kuruluşları da tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum. Odağında çocuk olan, özellikle yetim çocuklarımıza dönük hazırlanacak tüm faaliyetlere vakıf olarak destek vermeye devam edeceğiz.'' dedi.