Ana Sayfa / Haberler / Hatay-Reyhanlı'da Suriyeli yetimlerin yanındayız.

Hatay-Reyhanlı'da Suriyeli yetimlerin yanındayız.

Suriyeli sığınmacıların Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde bulunduğu yerleşim yerini ziyaret eden Baldaner Vakfı yetkilileri her ay düzenli olarak dağıtılacak maddi yardımları 113 yetime elden ulaştırdı. Baldaner Vakfı'nın, Darüleytam Vakfı ile birlikte hareketle gerçekleştirdiği bu faaliyetlerine destek olan ve gönderdikleri oyuncaklar yetim çocuklara ulaştırılan yardımseverlerimiz; Yıldız Uzunal, Dilek Değirmenci, Yeşim Hacıosmanoğlu, Dilek Haskan, Saadet Yıldız, Zuhal Sarı, Nazmiye Azat, Esra Agalı, Nilüfer Süer,  Arina Otacı, Bahar Düşünür, Gülendam Arslan, Aydın Özgar, Şule Yüksel Çetin  ile Kadir Has İlkokulu 2B sınıfı öğrencileri ve Ahmet Kutsi Tecer İlköğretim okulu öğretmen ve velilerine katkılarından dolayı şükran duygularımızla teşekkür ediyoruz.