Ana Sayfa / Haberler / Baldaner Vakfı Ailesi Bir Arada!

Baldaner Vakfı Ailesi Bir Arada!

Baldaner Vakfı, destek olduğu Şile ve Ağva Bölgesi'ndeki yetim ve ihtiyaç sahibi kardeşlerimiz ve ailelerini bir araya getirip, onların hem eğlenip güzel bir gün geçirmelerini hem de tanışıp kaynaşmalarını sağlamak amacıyla geçtiğimiz Mayıs ayında Şile’de bir etkinlik düzenledi.

Etkinliğe katılan çok sayıda aile ile her koşulda yanlarında olduğumuz çocuklarımız, vakfımızı anlatan resimler yaptılar, baloncuklar uçurdular, kurulan Baldaner-Survivor parkurunda doyasıya eğlendiler.

Vakıf Başkanımız sayın Mehmet Ali Baldaner ve eşleri sayın Seda Baldaner, ailelerle sohbet ederek sorunlarını dinlediler ve onlarla yakından tanışma fırsatı buldular.

Çocuklarımıza ve ailelerine çeşitli ikramlarda bulunulmasının ardından Vakıf Başkanımız sayın Mehmet Ali Baldaner, topluluğa bir konuşma yaptı:

‘‘Sizler asla yalnız değilsiniz; Baldaner Vakfı her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olacak ve yetim çocuklarımıza sahip çıkacaktır.

Bu etkinlik sayesinde siz değerli ailelerimizi ve çocuklarımızı yakından tanıma fırsatı bulduğum için çok mutluyum.

Bundan sonra daha sık bir araya gelecek, sizlerin ve özellikle de çocuklarımızın sorunlarımızı birlikte çözmenin yollarını araştırıp bulacağız.

Bugüne kadar yapmış olduğumuz yardımlarımızın ihtiyaç sahiplerinin eline eksiksiz olarak ulaşmış olmasını görmekten sonsuz mutluluk duyuyoruz.

Baldaner Vakfı olarak, bizlerin gözünde her biri eşsiz değerde olan çocuklarımızın ve siz değerli ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.’’

Etkinliğin sonunda vakıf yöneticileri, çocuklara LC Waikiki mağazasından 100 TL’lik hediye kartı, stres çarkı oyuncağı ve kırtasiye malzemeleri hediye ettiler.