Ana Sayfa / Haberler / Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Şile İlçe Müdürü Tuncer SARAÇLI'yı makamında ziyaret ettik.

Vakıf Başkanımız sayın Mehmet Ali BALDANER ve yetkililerimiz, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı - Şile İlçe Müdürü sayın Tuncer SARAÇLI'yı makamında ziyaret etti.

Yeni açılan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı - Şile İlçe Müdürlüğü'nün ilçemiz için hayırlı olmasını dileyen vakıf yetkililerimiz, yardıma muhtaç ailelerimizle yetim çocuklarımız için birlikte yapılabilecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretimizde, vakfımıza destek amacıyla, Şile Ağva Civar Köyleri Derneği ŞADAR başkanı sayın Rahmi ÇAKAR da bulundu.