Ana Sayfa / Haberler / 23 Nisan'ı Balıkesir-Gönenli çocuklarımız ve aileleriyle birlikte kutladık.

23 Nisan'ı Balıkesir-Gönenli çocuklarımız ve aileleriyle birlikte kutladık.

Baldaner Vakfı'nın Gönen’de, her yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çocuk etkinliği kapsamında gerçekleştirdiği organizasyonda vakıf başkanımız sayın Mehmet Ali Baldaner ve vakıf yetkilileri Gönenli çocuklarımız ve aileleriyle biraraya geldiler.

Etkinlikte çocuklarımız için 23 Nisan konulu resim, şiir, şarkı ve çeşitli yarışmalar düzenlendi. Kazananlara hediyeler verildi.

Günün en güzel sürprizi 12 yaşındaki sevgili Zeynep Irmak’ın Baldaner Vakfı için kendi yazdığı şiirini okumasıydı.

Sevgili Zeynep’in çocuk duygularıyla Vakfımızı anlattığı şiiri şöyle;

Baldaner Vakfı

İyilik ve yardım,
Sevgi ve şevkat
Baldaner Vakfı’yla yayılır
Çoğalır bu mutluluk.

Eğitimde, sağlıkta
Mutlulukta, başarıda,
Her daim yanımızda
Baldaner Vakfı

Yetime, öksüze
Öğrenciye, yoksula
Elini uzatır, bırakmaz darda
Baldaner Vakfı.

23 Nisan Ulusal ve Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliğimize ayrıca, Gönen Halk Eğitim Merkezi’nden, Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu kız öğrencileri, eğitmenleri sayın Sümeyra Gültekin yönetiminde misafirimiz oldular, Balıkesir - Gönen yöresi halkoyunları gösterilerilerini sundular.

Gönenli çocuklarımız etkinlik boyunca coşkuyla dans ettiler, oyunlar oynadılar, birbirleriyle kaynaşarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı gönüllerince kutladılar.

Etkinliğin sonunda ailelerimize Ramazan erzaklar için hediye çekleri dağıtıldı.