Ana Sayfa / Başkanın Mesajı / Değerli Dostlar

Değerli Dostlar

“Sana yetimleri soruyorlar.

De ki: Onlara iyi davranmak en hayırlı olandır. Eğer yetimlerle birlikte yaşarsanız, onlar sizin kardeşlerinizdir. Allah iyi niyetliyi de kötü niyetliyi de gayet iyi bilir. Allah isteseydi sizi güç durumda bırakabilirdi. Şüphesiz Allah mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir.”

(Bakara, 220)

Bu ayette söylendiği üzere, biz de güç durumda kalmış bir yetim veya öksüz olabilirdik. O zaman bize ulaşacak bir yardım eli, belki de tüm hayatımızı değiştirebilirdi. Allah hepimize hayırlar yapmayı nasip etsin, bu hayırlar vesilesiyle Allahına itaatli, ailesine hürmetli, vatanına hizmetli bir nesil yetişmesini nasip etsin.

Mehmet Ali BALDANER

Kurucumuz Kimdir

Mehmet Ali Baldaner, 1975 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen Balıkesir, Gönenlidir.

Liseyi Eyüboğlu Koleji'nde biritirdikten sonra yurtdışında ''Moda Tekstil Tasarım'' ihtisasını tamamladı.

Merhum babası Ali Baldaner‘in kurduğu tekstil ihracatı işini 24 yaşında devralan Baldaner, hali hazırda aktif olarak tekstil firmasının Yönetim Kurulu Başkanlığını yapıyor.

Uzun zamandır yetim çocuklara hem kendi çabası ile hem de Gönen İlme ve Hayra Hizmet Vakfı ve

Darül-Eytam Vakfı aracılığı ile yardım veren Baldaner, 2015 yılında yönetim kurulu başkanlığını yapmakta olduğu kendi vakfını kurdu.